Smurfen de musical

Smurfen de Musical is een grootse, internationale productie die over de hele wereld zorgt voor uitverkochte zalen. Nog nooit hebben de Smurfen in Nederland op het toneel gestaan. In oktober 2018 was het dan eindelijk zo ver:

Slechts 1 maand deed deze internationale productie een aantal theaters aan in Nederland en België. Er is hard gewerkt aan de Nederlandse versie van deze bijzondere musical voor het hele gezin. De Smurfen helpen Moeder Natuur om een belangrijke gebeurtenis in Smurfenland tot een goed einde te brengen. Gargamel probeert daar een stokje voor te steken en doet er alles aan om de Smurfen te vangen. Gargamel krijgt zelfs Grote Smurf te pakken…of dat allemaal goed afloopt?

Gargamel, Grote Smurf, Moeder Natuur, Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfinnetje, Potige en Muzieksmurf, ze doen allemaal mee in dit vrolijke avontuur vol muziek, dans en spanning. On-Nederlands groots, on-Nederlands spectaculair!

Blauw hoort bij jou!!!

Bobo

AL 45 jaar is Bobo razend populair en het állerleukste kleutertijdschrift van Nederland. Vele generaties zijn er mee groot geworden. Nu is er in 2017 een super grappige muzikale familievoorstelling met Bobo en zijn vriendje Tjerk geweest.

Bobo is jarig en zijn vriendje Tjerk heeft een mooi cadeau gekocht. Maar Bobo wil natuurlijk beginnen met een groot feest met taart, zingen en een partijtje. Er gaat van alles mis met de taart en het cadeau van Bobo en als ze dan eindelijk naar de kinderboerderij gaan om Bobo’s partijtje te vieren, is er iets heel vreemds aan de hand. Alle dieren zijn verdwenen en de hokken zijn leeg! Bobo en Tjerk moeten in actie komen. Gaat het ze lukken de dieren terug te vinden en komt het dan nog allemaal goed met het partijtje van Bobo?

Denk niet dat de kinderen stil gaan kijken: Bobo en Tjerk vragen steeds de hulp van het publiek om dit avontuur tot een goed einde te brengen. Dat lukt alleen als iedereen, dus ook de ouders, meehelpen, meerijmen en meezingen.

Het muzikale avontuur van Bobo en zijn vrienden.