Bing

Bing is in 2016 voor het eerst gelanceerd in Nederland en België. De tv-serie een favoriet geworden onder de 1-5-jarigen en hun ouders. Bing is te bekijken op NPO Zappelin, Ketnet, Videoland, YouTube en op de nieuwe alles-in-één app Bing: Kijk, Speel, Leer. Bing was te zien in de bioscoop en kwam met die kerstfilm in de top 10. Het afgelopen jaar is het aantal volgers op de Nederlandse Bing Facebook-pagina met 52% gegroeid, terwijl het Nederlandse YouTube-kanaal 251 miljoen keer is bekeken!

De voorstelling van Bing

‘Bing is jarig’ in deze vrolijke voorstelling van 60 minuten genieten de kinderen in het theater van een vrolijk Bing-avontuur. Het gaat om een poppen-voorstelling waarin de poppen ongeveer 1 meter hoog zijn. De poppenspeler staat achter de poppen en is de stem van de pop. Bing is jarig en met de kinderen in het theater viert hij zijn verjaardag samen met zijn bekende vrienden Flop, Sula, Coco, Pando en Amma. Het hoogtepunt van de voorstelling is het partijtje van Bing waarin al zijn vriendjes verkleed aanwezig zullen zijn.

Aan de kinderen in het theater wordt van tevoren gevraagd of zij verkleed naar het theater willen komen om samen met Bing en zijn vrienden de verjaardag te vieren.

Meedoen, meezingen en plezier staan centraal bij deze voorstelling.

Kaartjes