Bing

Bing is een enorme Youtube hit voor de doelgroep 2 tot 4 jaar en hun ouders en grootouders. Maar hij is ook te zien op Z@ppelin, Ketnet, Videoland en er is een bioscoopfilm van Bing geweest. Bing is een wereldhit, alleen in Nederland zijn er al 180.000 YouTube abonnees en de afleveringen zijn al ruim 170 miljoen keer bekeken. Het is de eerste keer dat Bing in het theater gaat verschijnen en wij zijn dus ook het voorbeeld voor de rest van de wereld.

De voorstelling van Bing

‘Bing is jarig’ in deze vrolijke voorstelling van 60 minuten genieten de kinderen in het theater van een vrolijk Bing-avontuur. Het gaat om een poppen-voorstelling waarin de poppen ongeveer 1 meter hoog zijn. De poppenspeler staat achter de poppen en is de stem van de pop. Bing is jarig en met de kinderen in het theater viert hij zijn verjaardag samen met zijn bekende vrienden Flop, Sula, Coco, Pando en Amma. Het hoogtepunt van de voorstelling is het partijtje van Bing waarin al zijn vriendjes verkleed aanwezig zullen zijn.

Aan de kinderen in het theater wordt van tevoren gevraagd of zij verkleed naar het theater willen komen om samen met Bing en zijn vrienden de verjaardag te vieren.

Meedoen, meezingen en plezier staan centraal bij deze voorstelling.

Pieter Konijn

De boekjes van Pieter Konijn zijn geschreven door Beatrix Potter en inmiddels zijn er al meer dan 50 miljoen boeken wereldwijd verkocht. Naast deze boekjes is er een populaire animatieserie, deze wordt iedere dag uitgezonden op z@ppelin, Ketnet en is te zien op Netflix. In 2018 is er een succesvolle film geweest in de Nederlandse bioscopen en in februari 2021 komt er een tweede bioscoopfilm. De doelgroep van de theatervoorstelling is 4 tot 8 jaar en hun ouders en grootouders.

De voorstelling van Pieter Konijn

‘Het verhaal van Pieter Konijn’ is een grappige, spannende, muzikale en interactieve voorstelling van 60 minuten met Pieter Konijn in de hoofdrol. Tijdens de voorstelling volgen we het avontuur van Pieter Konijn die verstrikt raakt in de moestuin van meneer Verhoef. Gelukkig wordt Pieter Konijn gered door zijn neefje Benjamin. Het is een voorstelling met zowel acteurs als poppen. De poppen zijn ongeveer 1 meter hoog, en die worden bediend door een poppenspeler, de poppenspeler is ook meteen de stem van de pop.

Aan de kinderen in het theater is vooraf gevraagd om een liedje te leren om samen met Pieter Konijn mee te zingen.

Meedoen, meezingen en plezier staan centraal bij deze voorstelling.