Drive-in

 
Op zaterdag 12 juli en zondag 13 juli 2020 hebben de allereerste drive-in theatervoorstellingen van Nederland plaatsgevonden in het Breepark in Breda! Een volledig Coronaproof concept waarbij de voorstelling te kijken is vanuit de auto en het geluid wordt uitgezonden via een FM-frequentie. Tijdens de voorstellingen moeten bezoekers in de auto blijven zitten, zodat alles veilig kan verlopen.

De YouTube-hit Juf Roos zingt oer-Hollandse liedjes en maakt avonturen mee met haar buurjongen Gijs. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten.

De voorstelling die uitgevoerd werd was de voorstelling ‘Juf Roos gaat op vakantie’ hierin wil Juf Roos graag op vakantie en vindt Gijs een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van Tante Tulp. In dit theateravontuur worden de kinderen en hun ouders betrokken om mee te doen met de voorstelling. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

De interactieve voorstelling is omgebouwd naar een drive-in formaat, zodat kinderen op de schoot van hun ouders mee kunnen genieten. Ook kunnen ze nog zo hard mee zingen als ze willen en mogen ze bijvoorbeeld toeteren bij ‘De wielen van de bus’.

Kortom een heerlijk uitje die veilig is in deze tijd!

In de hal van het Breepark hadden wij plek gemaakt voor 100 auto’s om de voorstelling te bezoeken, en het was een succes! Er waren 7 voorstellingen volledig uitverkocht!