De kaartverkoop voor het Holland Kids Festival is gestart!

Het Holland Kids Festival wordt georganiseerd op 27 december in Heerlen, 28 december in Breda, 29 december in Uden, 3 januari in Den Haag, 4 januari in Utrecht en 6 januari in Emmen.

De populairste kinderhelden van dit moment geven een spetterend en glitterende kerstshow en jullie kunnen daarbij zijn! Met Juf Roos en Gijs, Ernst, Bobbie en de rest, Bing en zijn vrienden, Pieter Konijn, XMIX en een mystery guest in een vrolijk kerstavontuur voor het hele gezin.

Het Holland Kids Festival, kerst-editie is een komische en muzikale kerstshow waarbij het publiek steeds wordt aangemoedigd om mee te doen. Natuurlijk zingt iedereen mee met alle bekende hits van hun idolen.

Het is een zinderende voorstelling van 75 minuten waarbij Ernst en Bobbie het publiek meenemen in een doldwaas en muzikaal kerst-avontuur. Onderweg komen zij Juf Roos en Gijs tegen. Na een tijdje doen ook Bing met al zijn vrienden mee en zien zij ook Pieter Konijn en Roodborstje. Het dreigt allemaal even mis te gaan wanneer een schurk roet in het eten gooit maar met de hulp van de actiehelden XMIX komt alles toch weer tot een goed einde. En wat voor een einde: een grand finale waarbij de kinderen, samen met al hun idolen, een kerstlied zullen zingen dat ze tijdens de voorstelling hebben geleerd.

Alleen op 6 plaatsen in Nederland en alleen in deze kerstvakantie. Het leukste uitje voor het hele gezin!!

Zien we jullie daar?