Over ons

Trend Media is een modern en internationaal productiehuis van succesvolle film, theater- en televisieproducties met als doelgroep families en kinderen. Het bedrijf wordt geleid door Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, bij het grote publiek ook bekend onder hun alter ego’s Ernst en Bobbie.

Trend Media en alle bevlogen mensen die er werken produceert theaterproducties op basis van nationale en internationale populaire formats. Deze televisie en YouTube formats worden door het team van Trend Media bewerkt tot een interactieve zeer succesvolle theaterprogramma’s. Trend Media werkt hierin met nationale maar ook met veel internationale licentiegevers. Het doel is hier vaak om eerst een theaterprogramma succesvol te lanceren in de Benelux en daarna uit te rollen in de rest van europa.

Kenmerkend voor Trend Media is dat bijna alle stadia van productie in huis tot stand komen. Niet alleen het schrijven van de theatershows maar ook de online campagnes, commercial productie, de landelijke tv campagnes, het artwork, de muziek, regie etc etc.

Naast theater is Trend Media actief in het opzetten van loyalty campagnes voor de supermarktbranche en heeft voor deze tak van sport een eigen sales team.

Film en tv productie voor publieke en alle commerciële zenders is de derde tak binnen Trend Media.

In 2020 verkocht Trend Media zijn 2 miljoenste theaterkaartje. Daar zijn we trots op!