Ons team

Erik

Eigenaar Trend Media, producent, regisseur, scenarioschrijver, acteur

Directeur Goede Ideeën. Samen met Gert-Jan van den Ende leiden we het bedrijf en samen met ons team realiseren we de prachtigste mediaprojecten. Ik vind het fijn om niet van een afstand toe te kijken maar creëer mee. Ik produceer, schrijf scenario’s, regisseer en zo af en toe speel ik ook nog eens een rol in een voorstelling. Ik vind het heerlijk om op veel terreinen actief te zijn. Als ik niet aan het werk ben, ben ik graag met mijn familie op pad. Ik ren marathons en snowboard. Maar nooit op hetzelfde moment :-).

Gert-Jan

Eigenaar Trend Media, producent, regisseur, scenarioschrijver, acteur, componist

‘Doe wat je leuk vindt, dan word je er vanzelf goed in’

Ik hou van spreuken die bij je passen. De bovenstaande spreuk sluit aan wat mijn motto is: DROOM-DURF-DOE. Het is leuk om te dromen hoe je leven er uit kan zien, welke dingen je wilt maken en wat je wilt doen. Daar moet je wel een stap voor durven zetten, net als Erik en ik ooit gedaan hebben toe we met Ernst en Bobbie startten; lening nemen en in een onbekende wereld stappen. En ga het dan maar doen, want in het doen, ligt de realiteit. Pas in de werkelijkheid kom je de echte problemen en kansen tegen die je nooit had kunnen bedenken. Dus ga doen wat je leuk vindt en je zult zien dat je na een tijd er ‘goed’ in wordt.

Hanneke

Uitvoerend producent
Legal & finance

Ik ben Hanneke van den Wildenberg en werkzaam bij Trend Media als uitvoerend producent. Al sinds 2004 werk ik hier en door mijn járenlange ervaring 😉 op de hoogte van alle ins en outs van het bedrijf. Samen met Erik en Gert-Jan vormen wij het MT waardoor ik ook de zakelijke kant meer heb leren kennen. Het leuke is dat wij met ons team telkens weer mooie nieuwe projecten verzinnen en daardoor blijft het een energiek en creatief bedrijf waar je blijft leren en waardoor je elke dag weer met heel veel plezier naar je werk gaat.

Ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en hou van gezelligheid, squashen, wandelen en skiën.

Jeroen

Producer

Ik ben Jeroen van Vlerken en sinds 2021 werkzaam als Producer bij Trend Media. Na heel wat jaren vanuit een andere werkgever met ze samengewerkt te hebben, ben ik ontzettend trots dat ik nu deel mag uitmaken van dit creatieve team. Binnen mijn functie ben ik productieleider van de theatershows van Ernst en Bobbie en mag ik me bezighouden met de organisatie en planning van de tournees. In mijn vrije tijd ben ik veel achter mijn piano te vinden, geniet ik van heerlijke speciaal biertjes met mijn vrienden en sta ik graag vooraan bij het podium tijdens een concert of festival.

Ilse

Producer

Ik ben Ilse Donken, ik ben in 2020 stage komen lopen bij Trend Media en mocht daarna gelukkig blijven. Ik ben productieleider bij Juf Roos en mijn werkzaamheden op kantoor zijn de catering en hotelovernachtingen regelen voor de theatershows, zorgen dat alle props aangevuld blijven voor o.a. Checkpoint en de marketing dus alles op social media, maar ook de driehoeksborden langs de weg.

Naast werk ben ik graag met mijn vriend en de vriendengroep en ga ik geregeld naar concerten of festivals. Heel veel gezelligheid!

Arnout

Technisch producent

Ik ben Arnout de la Houssaye, op dit moment ben ik binnen Trend Media actief met het ontwikkelen en produceren van de nieuwe concepten en voorstellingen. In 1999 ging ik voor het eerst mee op tour langs tientallen spothallen met Ernst Bobbie en de rest en Kinno. In al die jaren ben ik in meer en mindere mate en in diverse functies bij Trend Media gebleven en heb ik me kunnen ontwikkelen van technicus naar allround producent. Het creëren en realiseren van dingen die nog nooit gedaan zijn vind ik het allerleukste, daar ligt mijn hart. Ik ben vader van twee zonen, woon op Amsterdam IJburg en werk verder nog als ondernemer aan meerdere festivals in het zomerseizoen.

Wijnand

Inspiciënt/ontwerper

Mijn naam is Wijnand den Hartogh en ik ben vanaf 2008 actief bezig “achter de schermen” bij Trend Media. Ik ben onderdeel van het creatieve team voor de theatershows; ik ontwerp en maak de technische tekeningen voor dat de voorstelling(en) langs de theaters gaan. Zelf tour ik ook mee als inspiciënt bij o.a. Ernst, Bobbie en de rest, Checkpoint en als het kan ook met de andere producties. Ik vind het heel erg leuk om samen met het team mooie voorstellingen te realiseren. Naast mijn werk hou ik van mooie reizen maken met mijn vriendin en geniet ik lekker van het dorpje Muiderberg waar ik woon.

Stagiaire?

Productie

Lijkt het jou leuk om bij ons te werken?

Kijk dan eens op onze pagina met vacatures!